El test

T’has preguntat mai per què t’atrau l’hort urbà? El test que hem elaborat pretén indagar les motivacions de cultivar un hort, les teves, les que t’han dut a fer d’hortolà o hortolana, o les que et motiven a ser-ne. Potser no hi són totes, però sí algunes d’elles. Potser les comparteixis amb altres persones.

Consta de 36 preguntes, i es realitza en pocs minuts. En acabar, obtindràs una puntuació, que t’indicarà què et motiva més de l’hort urbà.

Ara bé, no pretén ser un test quantitatiu, ni estadístic. És sobretot una eina orientada a l’aprenentatge. Les preguntes estan ordenades, agrupades en àmbits motivacionals, de manera que a mesura que realitzis el test et faràs una idea del contingut i el significat de cadascuna de les motivacions hortolanes…

 

TEST DE L’HORT URBÀ: I TU, PER QUÈ CULTIVES?

Quan hàgis fet el test, OPINA. Digue’ns què t’ha sortit, exposa’ns els teus dubtes, o simplement dóna’ns la teva opinió. Gràcies!

This work, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

css.php