Autors

llibrecaraacaracomp

Albert Vidal Raventós és psicòleg psicoterapeuta, especialitzat en els àmbits sexual i de parella. Ha realitzat el Màster en Gerontologia Social Aplicada per la Universitat de Barcelona, i el Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la mateixa universitat.

L’any 2009 va crear Lleure Agrari, el primer centre d’horts de lloguer a Catalunya. Ha col•laborat sense ànim de lucre en múltiples projectes relacionats amb la horticultura urbana, organitzant xerrades, impartint tallers, i assessorant ajuntaments, entitats, o petits propietaris i emprenedors que s’han plantejat dur a terme activitats d’agricultura participativa. Actualment combina la gestió del centre Lleure Agrari, on té el seu propi hort, amb l’exercici de psicoterapeuta a l’espai Simbòlics Psicoteràpia.

Vanessa Prades Estévez és psicòloga psicoterapeuta, especialitzada en l’àmbit infantil i adolescent. Ha realitzat el Màster en psicoteràpia del Nen i l’Adolescent per la Fundació Eulàlia Torras de Beà. Desenvolupa la seva activitat professional a Simbòlics Psicoteràpia, espai de psicologia de Vilafranca del Penedès, i al centre El Fil d’Ariadna, al barri del Poblenou de Barcelona. Ha participat en diferents projectes d’horticultura urbana.

 

This work, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

css.php